Így a vonat a ráncokkal a könnyű út

Nem csak a has, láb, Fenék, az arc bőre lehet meghúzni. Néhány egyszerű Gyakorlatok.

A torna edzés a problémás zónák már régóta szerves része a tervek az edzőtermek. A bőr kell elrendelte, megjelenés javult. Hasonlóképpen működik az arcon. Ott is az az izom, ami lehet képezni ülve. Az eredmény: egy rózsás, rugalmas bőr kevesebb ráncok.

Arc torna

foto11“Az elején sok ember szeretné, hogy a tanfolyam kevesebb ráncok, majd jött a tiszta szépség okok miatt” – mondja a tanár a Torna Heike hoefler a Trossingen a Baden-württembergben. Mivel a közép 90-es években kínál fitness osztályok, az egyének. “Ma is sokan tudják, hogy az arc a torna több, mint egyszerűen a szépség, a torna” – mondja hoefler. “Hogy jobban kapcsolódik a többi, az arc, amit pihenhetnek az egész nemzet.” Aki mérges, szomorú, fáradt vagy feszült, mutatja az arcát.

Az úgynevezett harag, a szemöldökök között mély ránc, a sarkok a szája lefelé mutat, homloka ráncos. Mindez nem hagy ráncok. Heike hoefler azt mutatja, hogy a diákok hogyan tudják ellen adó. Gyönyörű száj, ajak -, arc -, hogy megfeleljen a Mosoly Gyakorlat. A vonatok nagy járomcsonti izom. Hüvelykujj mutatóujját a szájában, mind a külső szemzug meghatározott. Azt kell feltételeznünk, hogy Edzés közben, a ráncokat.

Ujjai a helyzetben, start: a sarkok, a száj vagy húzott felfelé körülbelül hat másodpercen belül, mint ha szeretné, hogy a mosoly, mint egy bohóc. Izom működik, azonban köszönhetően az ujját nem generál ráncok. “Azt akarjuk, hogy wegbekommen ráncok nem lesz növekedés” – mondja hoefler. Nagyon fontos, ezért: “Nem ferde vágás! Gyakorlatok kell szelíd.”

Hat másodperc feszültség tíz másodperc pihenő legyen legalább. Ez a fázis a regeneráció nem fontos az arc után, fitness edzés, még mindig a hatása, mint korábban. Höflers mottó: érzem, az izmok vonat használni a mindennapi életben, hogy tudatosan lazítani. Gertraud kremer-nek egy bőrgyógyász Berlinben.

Ő is azt mondja, hogy “Aktív arc torna szuper hatékony ráncok csökkenthető.” Ezek a ráncok fordul elő gyakran, hogy a szokás. Aki megy, például, gyakran lankadt sarkából a száját, fejleszti a megfelelő ráncok. Aki erősíti, de azok az izomcsoportok, hogy tartsa a sarkok, a száj, amely szándékosan ellen adót. “Az ilyen ellenőrzés Arc kikapcsolódás az arcát, azt is megtanulják a jóga” – mondja kremer-nek.

Kijelző

Van-e a jóga vagy a Torna, a jelek, a rossz életmód törölheti az arc a földön nem Gyakorlat. “Az úgynevezett aktinikus ráncok, amelyek akkor jelentkeznek, például a túl sok nap, nem használ arc torna.” Még azok is, akik túl kevés alvás, vagy keveset, károsítja a bőrt. “A kollagén a bőr MEGERESZKEDIK,” – mondja kremer-nek. Kötőszövet kopott csak egyszer, nagyon nehéz lesz, hogy húzza meg újra. “Gyakran visszafordíthatatlanul.” A szépség, a bőr attól függ, hogy a sűrűség a rugalmas háló, kollagener rostok a bőr úgynevezett bőr.

Fiatal kollagén rostok felszívja a sok víz, s így befolyásolja az állam a feszültséget, a bőr. Bőr középkorban fokozatosan elveszti azt a képességét, hogy megkössük a víz. Míg a fiatal bőr megbocsátó este tivornyázás ezért még valószínűbb, hogy nem a régi bőrt. Mert a korral, az anyagcsere lelassul, regenerálódás több időt fog igénybe venni.

Szemben, ez a fajta a bőr öregedését megfelelő kozmetikai termékek segít. Ezek hatékony ránctalanító program. “Elvileg érdekel, krémek kell óvatosan dörzsölte be minden alkalmazást a bőr” – mondja a szépség szakértő Helena láb segítséget a VKE kozmetikai Szövetség Berlinben. Segítségével a masszázs krémek hatékonyságát gyakran megerősített. “Ez az egyszerű trükk hasznos fordul, vagy kör alakú fordul ügyében, belülről kifelé” – mondja láb, segíts.

Keringés, anyagcsere vagy ösztönözte gyengéd masszázs kezeli. Arc-torna láb szintén segít megőrizni az értelmét, még akkor is, ha azt mondja: “a bőr öregedés lehetetlen megállítani.” Nem akarom, hogy folytassa a torna edző hoefler. De a segítségével a Gyakorlat idősebb bőr kell kinéznie, még pedig tónusú, ahogy keresztül gyakorolja a problémás zónák gyomor -, láb, Fenék. Ennek előfeltétele, hogy a képzés zajlik rendszeresen.

Bőrgyógyász Kramer azt tanácsolja, hogy “Kedvesem, reggel öt perccel este, mint a hétvégén három óra.” Arc-torna lehet scatter folyamatosan elmerül a mindennapi életben. “Ez sokkal hatékonyabb, mint egy egyszeri teljes kapacitás” – mondja. Arca edző hoefler van egy tippem: “a kocsiban mindig világosít fel újra, a levegő balról jobbra Túrázás.” A mellékelt vér arcomat. Ellen tokája, genioplasty emelet nyelvcsont izmokat, segít-útvonalak: “a nyelv tiszta, ez egy jó autó-Képzés” – mondja hoefler, majd hozzáteszi: “De ez a Gyakorlat nem tudott tenni, ha a rendőrség fenyeget.”

Ezekkel a módszerekkel lehet szebb

Argireline: Aki nem akarja, hogy megszabaduljon a ráncokkal biztos, hogy segítségével a Botox, a kozmetikai összetevő, Argireline kínálja magát, mint az egyetlen alternatív kémiai. A beteg viseli krémet vagy kenőcsöt a reggel, s este a bőrön. Izomlazító hatása miatt a külső alkalmazás nem olyan nagy, mint a Botox több preventív megközelítés. Argireline a csövek, ceruza vagy, mint egy szérum a táskáját. 30 ml-t a költségek, mivel átlagosan 100 euró. Ha sokkal olcsóbb, inkább gyanakodva. Akkor kapcsolja be, vagy túl kevés a hatóanyag, vagy a kategóriába tartozik a műbőr.

foto12

Modern kezelés: vegyszerek Nélkül -, hogy hozza a ráncok promóciós izom ember a jelenlegi béna. A bátorságot többé nem gyengült patak, úgy, hogy a hajtások. GFX készülék az Amerikai aggodalom, amely válik elektromosan ráncok a testén. Kezdetben ellenezte szívritmuszavar. Az amerikaiak most burkolat is, hogy a harcot a ráncok a homlokán. Németországban a módszer még nincs a piacon. Amikor GFX-kezelő orvosának, aki a tűt az ideg, amely felelős a ráncok az izom a felelős. Elektromos, letiltja a támadó hosszú távon. 1200 Eurót megér egy beszélgetést. Ez pedig elég ok. Ez sokkal stabilabb, mint a Botox.

Peeling: az az Izmok elgyengülnek, nem az egyetlen módja annak, hogy sima a bőr. A ráncok az alsó kétharmada Arcát Füllsubstanzen, lézer vagy hámlani kezd ajánlott. Ellen felületes ráncok vagy akne hegek gyümölcs, savas hámlasztás is segít. Mély ráncok az orvos gyógyít jobb, mint a TCA vagy fenol hámlani kezd. A rend azonban nem praktikus: Ez határozza Gepeelten három-négy hét a cselekvés, mert úgy dönt, a felső bőr. A bőr egy nagy office – nem túl kellemes gondolat. Hámlasztó az árak általában a 100 euró.

Töltelék: Kis ráncok a száj körül, hialuronsav teszi például, hogy befejezzem. Kémiailag ez a lánc cukor molekulák, hogy megtartja a nedvességet, ezért ráncos bőr képes megújulni. Az ilyen úgynevezett Fillern kell eljárnunk az ár tól 350 500 euró. A hatás fennmarad, attól függően, hogy az intenzitás a gyógyszer 6-tól 15 hónap. Teljesen biztonságos Füllsubstanzen de nem alkalmazzák. Közötti január 2000, 2005. szeptember BfArM értékelte a mellékhatások ezek az anyagok. 136 jelentések események kapott. A leggyakoribb tünet megjelenése a csomópontok. A legtöbb esetben orvosi kezelést, kábítószer – vagy műtét alacsonyabb volt, IL – szükséges.

Tű: nemrég a piacon ráncok retusálás a “micro-provokálni”. Ez a fajta kis henger hernyó lovagol a hajszál vékony tű a szembe. Ez a módszer különösen alkalmas a felületi ráncok vagy akne. A piercing, a bőr sejtek képződnek újra. A kezelés általában jól tolerálható. De néha enyhe bőrpír. A négy ülés, szükséges költsége körülbelül 500 euró.

Botox: a Tény, botulinum toxin egy fehérje, amely ellazítja az izmokat, tehát belül négy-hat hónap megelőzésére felhívni a bőr, a ráncok. Ezért a szakértők fel a fecskendőbe, különösen a felső harmadik, az Arc. Nincs öregedés, Arckifejezések teszi azonban, hogy bolond. 300 500 euróba fog kerülni, hogy a kezelés Botox. Teljesen ártalmatlan, nem: a Botox okozhat az arc kipirulás, fejfájás. Is ellazulnak az Izmok, az alkalmazási terület, mint lógó szemhéj, a lehetséges mellékhatásokat.