10 tipp, hogy Elkerüljük a ráncok

Finom vonalak jelennek meg rendszeresen a korral ráncok.Azonban ezek a finom vonalak is elhalványul, vagy megakadályozni, hogy bizonyos mértékig, ha követi az alábbi ajánlásokat.

  1. Ránctalanító Termékek

foto9Csökkenti a termék használatakor a ráncok elsimítására, vagy, hogy megakadályozzák, győződjön meg arról, hogy megfelel a minőségi, kollagén, schneck angyalok, stb. hasznos lehet, ha ezeket az anyagokat. Használja a professzionális kezelések , amelyek megbízható által a kiváló termékek megőrizni a bőr puha, rugalmas.

  1. Vigyázz, a nap

Az UV-sugárzás káros lehet, hogy a bőr, sok nap növelheti az öregedési folyamat a szabad gyökök ellen, ezért célszerű, hogy mindig használjunk fényvédő. Napvédő krémek ideális az arc kell, napszemüveg, vagy egy álarc használatát, hogy megvédje magát.

  1. Kerülje A Dohányzást

Míg a szív, a tüdő hatással van ez a rossz szokás, a bőr szenved, többek között a Dohányzás káros hatásairól. Számos tanulmány kimutatta, hogy a bőr a dohányosok általában ránc gyorsabb, gyakran több esélye van, hogy rákos lesz a bőr.

  1. Nem gyors diéták

A hirtelen Változások kapcsolódó súlya, mint a gyors diéta hatású, a bőr, hosszabbító a folyamat, sajnos , ahogy öregszünk, a bőr elveszíti rugalmasságát, s válik, ezek súlya változik, SAG, hogy lefogy, kívánatos, lassú, a legjobb, hogy kérjen tanácsot arról, hogy a megfelelő táplálkozás.

  1. Maradj hidratált

A víz elengedhetetlenül fontos, hogy jól hidratált, ezért javasoljuk, hogy igyon 6-8 pohár vizet egy nap. Emellett segíthet, hogy méregtelenítő, tiszta, szép bőr. Ha a bőr kiszárad, nem elég , ezért fontos, hogy elegendő mennyiségű vizet inni .

  1. Figyelni, hogy egy kiegyensúlyozott étrend

A bőr, mint az egészségügyi tükrözi a diéta, ezért javasoljuk, hogy élelmiszereket fogyasztani, az összes csoport a diéta a megfelelő részeket. Zöldség-gyümölcs gazdag vitaminokban, ásványi anyagokat, hogy táplálja a bőrt, majd a test . Inkább a teljes kiőrlésű gabonák, hogy elkerülje a feldolgozott élelmiszerek magas egyszerű cukrok .

  1. Használjon védőszemüveget, ha szükséges

Nélkülözhetetlen pontot, ha kell, különben meg kell, hogy lássam a szemét, hogy a törzs, amely okozhat ráncok fejlesztése körül a szeme előtt.A bőr a szem körül, nagyon kényes, érzékeny, s ez itt, ahol az első sorban kifejezések jelennek eredményeként ismételt izom-összehúzódások.

foto10

  1. Kerülje A Stresszt

Mivel a folyamatos stressz egy személy homlokát ráncolja, orr rümpften, különösen a Gesztusok, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy végül a ráncok. Fontos, hogy egy bizonyos méretet, amely lehetővé teszi, hogy felszámolja a stressz a mindennapi élet. Próbáld meg tudatosan pihenni magam, még az arcom izmait.

  1. Alszanak a vissza

Ha te is feküdt le a hasamon aludni idő trauma, változások az arcod vezet, ami elkerülhető, ha aludni a hátadon.

  1. Kozmetikai termékek jó minőségű

Bár drágább , a minőség nagyon fontos, ha arról beszélünk, hogy egy termék, hogy a bőr nem jön , próbálja meg egy jó Smink, krémek, mint kevésbé agresszív a bőr. Ha bármilyen kérdése van, vagy nem tudom, hogy milyen vagy Smink márka a legjobb az ön számára, kérjen segítséget a szakemberek.